Te alintă, te îndrăgeşte şi, în fiecare zi, te înseninează cu giumbuşlucurile ei. Ce îi poţi oferi în schimb micuţei tale companioane? O hrană ca o declaraţie de dragoste: Rassi. Concepută de specialişti veterinari, din cele mai bune ingrediente şi după o reţetă la fel de sofisticată ca pisica ta. Şi special pentru ea. Cu un nivel optim de proteină, care contribuie la menţinerea mobilităţii şi flexibilităţii musculaturii, echilibrul ideal de nutrienţi şi o textură crocantă pentru dinţi sănătoşi. Fără conservanţi, fără produse modificate genetic.

Aspectul, mirosul, savoarea şi starea de bine sunt calităţile pentru care pisica ta ar alege Rassi. Tu doar dă-i ocazia să o facă.

Hrana completa pentru pisici – ADULT MIX

Hrana uscata completa, obtinuta prin extrudare, dedicata hranirii zilnice a pisicilor – potrivita pentru animalele adulte din toate rasele, cu activitati zilnice normale si consum moderat de energie.

Compozitie: cereale, carne si subproduse de carne (min. 4% produse procesate din carne de pui), grasimi, vitamine, microelemente, antioxidanti (E320 + E321+ E324), potrivit cerintelor UE.

Analiza clinica (valori minime garantate): proteina bruta – 26%, grasimi si uleiuri brute – 12%, cenusa bruta – 6%, celuloza bruta – 2%.

Mod de utilizare: gata pentru consumare directa.

Depozitare: in spatii curate, uscate si aerisite. Ferit de rozatoare.

Termen de valabilitate: 1 an de la data inscrisa pe ambalaj.

Important: Sa se asigure permanent apa proaspata in cantitate nelimitata.

Ratia zilnica este recomandata in concordanta cu conditiile de viata si cu starea de sanatate a pisicii.

Reţeta Rassi, reţeta dragostei

carne
conţine proteine, nutrienţi fundamentali, responsabili pentru eliberarea energiei întreţinerea muşchilor, blanii, anticorpilor, enzimelor ori hemoglobinei.
grăsimi
oferă o cantitate dublă de energie comparativ cu proteinele, contribuie la îmbunătăţirea gustului şi a digestiei.
vitamine
esenţiale pentru o creştere sănătoasă, ajută la întărirea sistemului imunitar şi menţinerea sănătoasă a pielii şi a blănii.
minerale
importante pentru structura oaselor şi a dinţilor, mențin echilibrul fluidelor în organism şi procesele metabolice vitale.
cereale
eliberează rapid energia, asigură o bună digestie şi o bună funcţionare a aparatului excretor.
oligo el.
oligoelementele intervin în metabolismul pisicilor, fiind necesare pentru dezvoltarea armonioasă a acestora.